Magnet Showroom, Coventry

Client: Magnet

At CWC we understand that first impressions count and that many people will make a decision around your business within a matter of seconds.

Therefore, it was fundamental that the refurbishment matched the precise strategic layout and design, helping guide customers to products and create sales for the Magnet showroom in Coventry.

The project consisted of the installation of a brand-new lighting layout, which included LED lighting and spotlights, offering a flattering glow for key products and displays. Our team also installed brand new suspended ceilings, along with the installation of partitions and brand-new flooring giving the showroom a lasting impression.

We also manufactured a brand-new reception counter, giving the store an overall welcoming feel. Furthermore, our team completed decorations throughout the showroom which was aesthetically in keeping with Magnets corporate branding.